Arrangements typer
Startside

 

Opp
Kontakt informasjon
Bilder etc.
Kunder
Arrangements typer
Leie Lyd/Lys
Utelivsportalen
Leverandører/Partnere.

 

Private selskaper: Alle typer festligheter kan jeg på ta meg som omhandler private arrangement. Jeg har gjort en del forskjellige jobber i privat regi det være seg bursdager, venne treff, kusine treff etc. Listen er lang og mulighetene mange.

Firma fest: Alle mulige typer firmafester har jeg jobbet med i lengre tid. det være seg Julebord, Jubileer, Arrangementer som også omhandler forskjellige typer underholdning etc.

Underholdning Artister: Hvis man trenger artister av forskjellige slag anbefaler jeg at man tar direkte kontakt med min impresario. Men man kan godt ta det med meg direkte hvis man ønsker en type artist i tillegg med at jeg gjør en spillejobb for deg.

Lei av lyd og/eller Lys anlegg. Har du/dere behov for anlegg av forskjellig art så er muligheten mange. Jeg er behjelpelig med anlegg for store som små arrangementer og lager en total pakke utifra de kriteriene man kommer frem til ved en uforpliktende prat. Jeg har flere samarbeids partnere som jeg bruker ved store arrangementer.

Alle arrangementene kan mikses, og jeg kan bistå med transport av forskjellig art f.eks. Buss,Limousin,minibusser etc.